Talvikunnossapito nopeasti ja siististi Lappeenrannassa

Ota yhteyttä!

LKK Palvelut Oy on nopeasti apunasi, kun keli muuttuu talviseksi ja sataa lunta. Tarjoamme kattavat talvikunnossapidon palvelut. Teemme lumityöt, hiekoitukset ja lumensiirrot ripeästi ja siististi sekä yrityksille että yksityisille kotitalouksille Lappeenrannassa. Solmimme mielellämme kanssasi koko kauden kestävän sopimuksen, mutta voit kysyä meitä apuun myös lyhyempiin toimeksiantoihin. LKK Palvelut laittaa kujat kuntoon!

Lumien poistaminen on osa hyvää kiinteistön kunnossapitoa

Piha-alueiden kulkuväylien ja oleskelualueiden kunnossapito ja liukkauden torjunta kuuluvat kiinteistön omistajalle tai haltijalle, kuten taloyhtiölle tai omakotitalon omistajalle. Talviaikaan on huolehdittava siitä, että rakennuksiin johtavilla kulkuväylillä ja parkkipaikalla voi liikkua turvallisesti. Jos lumi jätetään paikalleen, voi siitä aiheutua muutakin haittaa. Sulaessaan lumi rasittaa salaojia ja saattaa jopa imeytyä rakennuksen perustuksiin. Kosteusvaurioiden korjaaminen voi olla kallista.

Poistamme lumet niin yksityisiltä pihoilta kuin esimerkiksi katualueilta ja teollisuushallien pihoilta sopimuksen mukaan. Toimitamme myös lumet niille tarkoitetuille lumenvastaanottopaikoille.

 

Tarjoamme myös muut kiinteistönhoidon palvelut. Tutustu ja tilaa palvelut kiinteistönhoidon ja talvikunnossapidon ammattilaiselta!

Kiinteistönhoito

Monipuolinen kalustomme avuksi lumikeleillä

Laajan ja monipuolisen aurauskalustomme ansiosta lumityöt hoituvat meiltä ripeästi niin asuinkiinteistöjen kuin vaikka teollisuushallienkin pihoilla. Aurauskalustollamme saamme myös aikaiseksi erittäin siistin lopputuloksen. Myös lumen poiskuljetukset onnistuvat monessa eri mittakaavassa ja hiekoitukset hoituvat nopeasti, vaivattomasti ja ekologisesti. Laitteidemme avulla suurtenkin teollisuushallien piha-alueet muuttuvat luistinradasta hyvin pitäviksi kävelypohjiksi alta aikayksikön.

Pyydä lisätietoja!

Päivystämme talvikaudella 24/7

Tärkeintä talvikauden töissä on ennakointi ja tarkka suunnittelu. Päivystämme talviaikaan 24/7. Osaamme myös ennakoida ja varautua lumentuloon. Lähdemme liikkeelle heti tilanteen niin vaatiessa. Jos olet solminut kanssamme jatkuvan sopimuksen, sinun ei tarvitse itse erikseen tarkkailla lumitilanteen kehittymistä.

 

Otamme vastaan lumitöitä myös kertaluontoisesti, ja yksittäistilauksien maksut onnistuvat kätevästi korttimaksuina. Jos haluat varmistaa, että saat palvelua ensimmäisten joukossa nopeasti, solmi kanssamme sopimus jo hyvissä ajoin ennakkoon – ota yhteyttä!

Katso yhteystietomme
Puhelinkuvake

Tarjoamme talvikunnossapitoa kaikkiin kohteisiin Lappeenrannassa. Palvelumme kattavat auraukset, hiekoitukset ja lumenajot.

Ota yhteyttä!