Rakentaminen ja remontointi ammattitaidolla Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalan alueella

Ota yhteyttä!

LKK Palvelut Oy tarjoaa kaikkea rakentamiseen ja remontointiin niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksillekin Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalassa. Toteutamme rakennus- ja remonttitoiveesi vuosien kokemuksella ja vahvalla ammattitaidolla. Meiltä onnistuvat kaikki työvaiheet pohjatöistä viimeistelyyn.

Kattavat palvelut

Saat meiltä laajan valikoiman palveluita rakentamiseen ja remontointiin. Hoidamme kaiken kokonaisten talojen rakennustöistä pienten piharakennusten, kuten autotallien ja aittojen, pystyttämiseen. Avullamme saat myös kauniin terassin ja kestävän grillikatoksen kotiin tai mökille. Toteutamme saneerauskohteiden remontit pienistä suuriin.

Pihan puutyöt:

7

  • Terassit

  • Aidat

  • Jätekatokset, huvimajat ja pihavajat

Rakennuspalvelut:

8

  • Hirsirakennukset

  • Ulkorakennukset ja terassit

Remontointi:

9

  • Keittiö- ja saunaremontit

  • Tapetointi- ja maalaustyöt

  • Huoneistoremontit

  • Pintaremontit

  • Ikkuna- ja ovityöt

Teemme myös viherrakentamista

Rakentaminen perustuksista viimeistelyyn

Rakennamme talot ja muut rakennukset pohjatöistä viimeistelyyn saakka. Teemme esimerkiksi hirsirakennuksia, autotalleja ja erilaisia piharakennuksia alusta loppuun. Lisäksi teemme erilaisia puutöitä, kuten laitureita, terasseja ja aitoja, kehikoista paikan päällä asennukseen asti. Huolehdimme kaikista urakoista luotettavasti, sovitussa aikataulussa ja budjetissa pysyen.

Pyydä lisätietoja!

Kaikki remontit

Toteutamme kaikki remontit vahvalla ammattitaidolla, olipa kyse sitten pienistä tai suurista kohteista. Tarjoamme esimerkiksi pintaremontit sekä keittiö-, sauna- ja huoneistoremontit yksityisille ja yrityksille Lappeenrannan alueella. Remontoimalla nostat talosi tai mökkisi arvoa ja viihtyisyyttä kertaheitolla. Olisiko siis aika pistää paikat kuntoon ammattilaisen avulla?

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Muista kotitalousvähennys!

Muistathan, että voit hakea kotitalousvähennystä rakennus- ja remontointitöihin kotona tai vapaa-ajan asunnossa. Vähennystä voi saada vain työn osuudesta, ei siis tarvikkeista tai matkakuluista. Kotitalousvähennyksen voi saada silloin, kun työn on tehnyt ulkopuolinen ammattilainen. Huomaa, että sekä sinä että puolisosi voitte hyödyntää vähennyksen!

Lue lisää Verohallinnon sivuilta
Puhelinkuvake

Tarjoamme rakentamisen ja remontoinnin palvelut vahvalla ammattitaidolla kotitalouksille ja yrityksille Lappeenrannassa ja muualla Etelä-Karjalassa.

Ota yhteyttä!